HYPERDROPS

Pikat e presionit të gjakut Hyperdrops janë bërë nga barëra të përzgjedhura me kujdes që konsiderohen të dobishme për sistemin e qarkullimit të gjakut dhe vitalitetin e përgjithshëm, bazuar në brezat e përvojave të përdorimit historik.
Përdorni këtë formulë bimore të pikave Hyperdrops për të ndihmuar në ruajtjen e shëndetit kardiovaskular dhe zvogëlimin e niveleve të ngritura të lipideve në gjak (kolesterolit).
Pikat e Hyperdrops nuk janë një kimikat që sintetizohet në laborator - është një ushqim me cilësi të lartë, i pasur me komponime që mund të mungojnë në dietën e sotme perëndimore.
Ekstraktet e lëngëta të bimëve mund të veprojnë shumë shpejt, sepse hyjnë menjëherë në qarkullimin e gjakut, pa u tretur më parë. Kjo mund të jetë shumë e rëndësishme, veçanërisht nëse sistemi tretës nuk po funksionon siç duhet.
https://sites.google.com/view/hyperdrops-albania

Sign In or Register to comment.